Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахване на Air Bag 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Премахване на Air Bag 145

Здравейте, колеги! Реших да си сложа спортен волан на 145-цата, но стария е с Air Bag, та въпроса ми е освен да махна самия волан с Air Bag-а, трябва ли да махам кабелите и модула, или не е проблем да си карам с откачен само Air Bag ?

Първоначално публикувано от xbass Покажи съобщение
    Здравейте, колеги! Реших да си сложа спортен волан на 145-цата, но стария е с Air Bag, та въпроса ми е освен да махна самия волан с Air Bag-а, трябва ли да махам кабелите и модула, или не е проблем да си карам с откачен само Air Bag ?
    Ако имаш модул може и да не го махаш но ще остане да ти свети лампата на таблото ,ако нямаш лампа на таблото ,значи нямаш и модул,и тогава няма какво да махаш освен волана.При мене беше така алфа 155.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Значи ще махна само крушката от таблото да не свети и всичко е 6, мерси за бързия отговор

Comment

Значи ще махна само крушката от таблото да не свети и всичко е 6, мерси за бързия отговор
        Това е най лесния вариант ,но имаи предвид ,че ако имаш и други балони в колата,примерно на пасаджера,и тои вече няма да ти работи,като махнеш волана.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аз имам само на волана и някой преди мен го е свалял, и го е монтирал доста зле та е накриво, и стои много грозно... За това реших направо да сменя волана

Comment

Аз имам само на волана и някой преди мен го е свалял, и го е монтирал доста зле та е накриво, и стои много грозно... За това реших направо да сменя волана
            Слагаи другия волан вади лампата и пей сърце.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              Слагаи другия волан вади лампата и пей сърце.
              Ако не се лъжа на 145цата лампичките на таблото са диоди и не са крушки както на 155цата. Някой който е вадил табло на 145/146 нека сподели

Другия въпрос с волана е клаксуна, дали ще може да се монтира модула на новия волан?

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
              AR 155 2.0 16v SUPER
              Toyota Corolla 2014 S Premium
              Moskvich 2140

Comment

целия ред с лампички е светодиоди с изключение на индикацията за дълги. само тя е лампичка.
                за абс и еърбег има по една дупка с която се гаси лампата в случай че колата е произведена без някоя от екстрите.
                а идеята да си махнеш еърбега няма да казвам каква е.
                точка

Comment

Working...
                X